keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Ps.


Tää kuva Elloksen lehdestä räpsästy. Oli vaan ihan pakko laittaa, edelliseen postaukseen viitaten.
 
 Ja taas löysin yhden ihanan jalkalampun, mikä hitsin lamppufriikki musta on tullut, en tajua. Viime syksynä tein koulun harkassa valaisinsuunnitelman eräälle asiakkaalle (elämäni ensimmäisen) ja siitä asti kiinnittänyt erityistä huomiota kaikenmaailman valaisimiin. Muuta selitystä tälle hurmiolle en keksi. 

Täällä sataa, mutta ilma on tosi lämmin. Ihanan lämmin! Kävimme kesäteatterissa. Se on yksi asia, joka kuuluu kesään. Esitys oli huippu hyvä! Sadetakkia ei tarvinnut ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella kyllä. Tosin se ei haitannut. Toivotaan aurinkoa kuitenkin torstaille, kun meillä juhlapäivä!

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Enjoy the little things

           Made by me

Niin on tehty. Nautittu pienistä asioista. Lomaa on vielä parisen viikkoa ja voimia tulevaan syksyyn täytyy kerätä. Hmmm... vaikkakin sitten istumalla naapurien terassilla puoli kolmeen. Kuten viime yönä. Se on vaan niin parasta lomassa, kun ei aikatauluja eikä aamuheräämisiä. Inhoan molempia! Tosin olen tehnyt vähän töitäkin, mutta siitä ei erityistä stressiä, kun saa itse aikatauluttaa hommansa.

Sain juuri valmiiksi pienimuotoisen suunnittelutyön. Kyse oli olohuoneen sisustuksesta; huonekaluista ja seinäpinnoista. Keväällä saimme oppeja ArchiCAD -ohjelmasta koulussa, mutta miten äkkiä sitä unohtaa nuo opitut salat. Mutta eipähän tule ihan jäätävän kylmä suihku niskaan, kunhan koulu alkaa. Nyt on taas tuntumaa.

Törmäsin suunnitelmaa tehdessäni muutamaan aika kivaan valaisimeen, jotka jonottavat jo hankintalistallani. Toinen allaolevista ainakin. Antavat suoran yleisvalon, joten sopivat hyvin esim. ruokapöydän päälle. Vaikka kaksin kappalein. Tykkään! Päädyn ehkä tuohon Elloksen. Yllättävän kivoja valaisimia valikoimassa. Nyt vaan odotella, että joku alekuponki kolahtaa postilaatikkoon.



Valaisin Ellokselta 69,95 e
IKEAN uusi FOTO -valaisin 29,95 e
  
Tämäkin Ellokselta alk. 44,95 e 
                                                                                 


Illat hämärtää, mutta vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä... 


siis RELAX! 

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Syntynyt 4. heinäkuuta


Yksi mun murusista täytti tänään 17 v. Siis ONNEA



Viikonloppuna tein kesän ensimmäisen mansikkakakun. Tuli tehtyä myös pannukakkua ja raparperipiirakkaa, njam. Ihana kesä ja kesäherkut!


Olen nauttinut kesästä, sen tuomasta lämmöstä ja valosta. Aikataulut eivät paljoa paina, vuorokausikin btw ehti jo vaihtua... Ja täällä vaan koneen ääressä naputellaan, mutta ei haittaa, aamulla saa taas nukkua. Lomalla kun ollaan! :)